AmbitionLab: voor teams met ambities

Word met jouw team zélf eigenaar van jullie teamwerk

AmbitionLab biedt een inspirerende en plezierige werkomgeving voor teams die doelgericht willen werken aan beter teamwerk. Voor meer werkplezier of om zich aan te kunnen passen aan nieuwe omstandigheden of verwachtingen vanuit de eigen organisatie of omgeving.

Ooit was goed teamwerk een zorg van de teamleider of manager of van HR of P&O. Intussen weten we dat niet (meer) werkt. Dat is ook niet zo gek. Goed teamwerk is, nou ja .. teamwerk..  Om echt ‘eigenaar’ te worden van de ambities voor jullie teamwerk zullen jullie zélf – binnen kaders – moeten weten en besluiten waarom en waarin jullie beter gaan samenwerken, hoe jullie dat gaan doen én wat daarvoor nodig is. In ons AmbitionLab kan dat snel én zorgvuldig.

Maak van goed teamwerk een unieke teambeleving  

Met onze combinatie van werkvormen, ervaren begeleiders en slimme technologie creëren wij in één dag een proces waarin jouw team snel grote stappen vooruit zet. Een leuke ervaring waarbij je op een bijzondere, unieke manier bezig bent met teamwerk. AmbitionLab zorgt voor een glasheldere verbinding tussen het waarom, hoe en wat van jullie samenwerking. Jullie worden daarvan initiatiefnemer, bedenker én uitvoerder.

Jullie opbrengst van één dag AmbitionLab

Aan het eind van de dag in ons Lab hebben jullie samen jullie topprioriteiten bepaald voor (nog) beter samenwerken en jouw team weet exact hoe het dat gaat aanpakken. Daarmee is ook een stevig fundament gelegd onder wat jij en jouw collega’s als collectief gaan bijdragen aan het succes van de organisatie.

Jouw team krijgt snel een compact en puntig rapport nagestuurd met alle stappen en highlights, nuttig voor jullie om verder mee aan de slag te gaan. En voor anderen, die willen weten wat jullie van plan zijn en nodig hebben om goed en plezierig samen te werken.

Eén keer of vaker

AmbitionLab kan een eenmalige teambelevenis zijn of de eerste van een reeks. Gebruik ons Lab elke keer als jouw team toe is aan het formuleren van nieuwe ambities in teamwerk of om te bepalen hoe ver je daarin intussen met je team gekomen bent. AmbitionLab kan ook een basis bieden om verder te werken aan een team dat alles uit zichzelf en zijn teamleden haalt. Bij ons kan dat met de Belbin teamrollen, de Investors-in-People aanpak of het gedachtegoed en instrumentarium van Richard Barrett over waardengedreven organisaties. We hebben daar aparte modules voor, waarmee we een AmbitionLab voor jullie kunnen uitbreiden. Geef dit aan als je hier interesse in hebt en we creëren een programma op maat!

Praktische informatie

We werken bij AmbitionLab met teams van 4 tot 10 deelnemers.  Ook voor grotere groepen hebben we passende oplossingen. Het AmbitionLab neemt twee dagdelen in beslag.

De vaste kosten voor AmbitionLab tot en met 5 personen, onder begeleiding van 1 trainer bedragen € 1.550, -. De vaste kosten voor AmbitionLab tot en met 10 personen, onder begeleiding van 2 trainers bedragen € 2.500, – Wij hoeven als onderwijsgevenden geen btw in rekening te brengen. Deze bedragen zijn exclusief eventuele kosten voor de accommodatie. Wij kunnen de werksessie bij jullie in huis verzorgen, op een andere locatie van jullie voorkeur of bij ons in Gebouw 88 in Tilburg. Gebouw 88 is op loopafstand van NS Station Tilburg

Zij gingen jullie voor:

AmbitionLab is een mooie en effectieve methode om met elkaar in gesprek te raken over de ambities van de organisatie en van daaruit het hoe en het wat van het samenwerken te bepalen. Snel en effectief. Ik ben fan!
Erika Diender-van Dijk MCM, Voorzitter College van Bestuur Quadraam, Gelderse Onderwijsgroep (VO)

Meer informatie over onze opdrachtgevers en wat zij van ons vinden.

Ben je geïnteresseerd in een AmbitionLab? Of heb je vragen? Informeer ons op via 013 – 468 92 71 of Contact We nemen snel contact met je op!

GERELATEERDE ARTIKELEN

Kwaliteitsonderzoek Teamwerk

Kwaliteitsonderzoek Teamwerk

Met het Teamwerk Kwaliteitsonderzoek krijg je een duidelijk antwoord op al je vragen over de kwaliteit van het teamwerk bij jullie op school, in jullie afdeling, of academie.

Read More »
© Copyright Investeren in Mensen | website by Mic-Media Alle rechten voorbehouden.