Ontdek AmbitionLab

Maak van goed teamwerk een unieke teambeleving

Aan het eind van de dag in ons AmbitionLab hebben jullie samen de topprioriteiten bepaald voor (nog) beter samenwerken en weten jullie als team exact hoe je dat gaat aanpakken. Daarmee is ook een stevig fundament gelegd onder wat jij en jouw collega’s als collectief gaan bijdragen aan het succes van de organisatie.

AmbitionLab biedt een inspirerende en plezierige werkomgeving voor teams die doelgericht willen werken aan beter teamwerk. Voor meer werkplezier of om zich aan te kunnen passen aan nieuwe omstandigheden of verwachtingen vanuit de eigen organisatie of omgeving.

Met onze combinatie van werkvormen, ervaren begeleiders en slimme technologie creëren wij in één dag een proces waarin jouw team snel grote stappen vooruit zet. Een leuke ervaring waarbij je op een bijzondere, unieke manier bezig bent met teamwerk. AmbitionLab zorgt voor een glasheldere verbinding tussen het waarom, hoe en wat van die verandering. Jullie worden daarvan initiatiefnemer, bedenker én uitvoerder.

In het kort:

Tijdsduur: 2 dagdelen
Doelgroep: docenten, school- en teamleiders, MT-leden, HR-adviseurs
Aantal deelnemers: min. 4, max. 10
Trefwoorden:  teamwerksessie; interactief; teamambities; zelf aan zet
Locatie: bij jullie, bij ons, of extern

Zij gingen jullie voor:

AmbitionLab is een mooie en effectieve methode om met elkaar in gesprek te raken over de ambities van de organisatie en van daaruit het hoe en het wat van het samenwerken te bepalen. Snel en effectief. Ik ben fan!
Erika Diender-van Dijk MCM, Voorzitter College van Bestuur Quadraam, Gelderse Onderwijsgroep (VO)

Ben je geïnteresseerd in deze training? Of wil je ons graag wat vragen over deze training? Informeer ons op via 013 – 468 92 71 of info@investmens.nl of laat hier je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Contact

Altijd op de hoogte blijven

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

© Copyright Investeren in Mensen | website by Mic-Media Alle rechten voorbehouden.

Schrijf je hier in voor de Investeren in Mensen nieuwsbrief